KUNSTSMID / SIERSMID Eric Lebrun: meer foto’s van o.a. smeedijzeren trapleuningen, balustrades, windwijzers, koperen & smeedijzeren sculpturen,klik onderaan op previous, nog méér? …Klik in INHOUD (links boven) op het gewenste onderwerp.

wandversieringen in koper, in inox of smeedijzer,voor binnen of buiten, alle mogelijke onderwerpen en figuren, heksen, vogels, andere dieren, bloemen, planten, sculpturen,…enz. Koperen of inox windwijzers, eveneens mogelijkheden tot in het oneindige, alles ambachtelijk verwezenlijkt (zonder mallen), elk stuk is uniek (zie ook INHOUD: windwijzers)of klik op deze link http://windwijzer.skynetblogs.be


8 Comments

 1. We zijn op zoek naar een trapleuning voor een natuurstenen trap in smeedijzer. Het model zoals u gemaakt heeft te Transinne (foto) vinden we mooi. Hoe gaat u te werk om een offerte te maken en kan u al enig idee geven over de grootte-orde van de prijs. Onze trap heeft 17 treden en draait 1 maal. Er is een overloop van ongeveer 2m80.

  Like

 2. Wel Eric het is reeds een paar jaren geleden dat ik hier was! volgens ik zie hierboven was ik op je blog dat was op 28 – 10 – 2004 !!! Een heel tijdtje geleden,en volgens ik zie maak je mooie werken !!! maar als ik jou een raad mag geven Eric,je moet links plaatsen van mensen die je terug linken , zoals je blog nu is heb je weinig bezoekers !!! dit is niet negatif bedoeld,je bent beter met drie links die je terug linken,dan honderd links die je niet terug linken !!! dat wil dus zeggen je moet geen reklame maken voor anderen als zij geen reklame maken voor u !!! ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel ?
  Groeten uit leuze : Guido..

  Like

 3. Cher Monsieur,

  Est-ce que vous voulez prendre contact avec nous afin de réaliser un projet avec vous.
  Merci d’avance.
  Salutations,
  Maurice Engel
  F-Project bvba
  Kalkstraat 3
  2060 Antwerpen
  Tel.: +32 3 281 42 66
  Fax: +32 3 281 39 27
  gsm: 0475 620 777

  Like

 4. Graag had ik enige info ontvangen betreffende reklame smeedwerk periode 1850, en dit voor decoratie van de gevel van een restaurant

  Like

 5. Goede middag,
  Wij zouden graag een muurdecoratie laten maken van het logo van de kennel in smeedijzer/inox/koper en dit voor het 10 jarig bestaan van de kennel.
  Het logo van de honden met daaronder de kennelnaam ” Quellyane” letters Het logo bestaat uit de 2 hoofden van de honden waarmee de kennel gestart ist. Het zou toch minstens 1 meter groot moeten zijn om tegen de gevel te plaatsen.
  Graag uw mening/advies alsook prijs en levertermijn.
  U kan mij ook steeds kontakteren via diana.jasica@offborderhill.be
  discretie hierover wordt geaprecieerd daar wij dit als geschenk van verschillende fokkers/vrienden willen aanbieden.
  Als u mij uw emailadress doorgeeft zal ik u het logo doormailen.
  mvg
  Diana

  Like

 6. hoi,
  ik ben zoë viaene, ben een meisje van 16 die artistieke opleiding volgt op school.
  nu moeten we voor school een tentoonstelling zoeken van kunst of iets artistieks.
  en er dan een versclag over schrijven + een presentatie maken.
  nu ik vond ijzesmeden zeer artistiek en volgens mijn mening ook kunst.
  daarom zou ik het liefst mijn werk maken over ijzerwmeden.
  maar nu is de vraag geeft u voor 4 februari toevallig nog tentoonstellingen?
  want op 4 februari moet ik met mijn eind wek voor komen.
  vriedelijke groeten :
  zoë xxx

  Like

 7. Hey Eric,
  … lang geleden, 🙂 Ben hier toevallig geraakt, en ben zeer aangenaam verrast , Prachtige werken !
  groetjes, karine x

  Like

Reacties zijn gesloten.